Avrupa Avrupa Dediğimiz

7 Ocak 2009 Çarşamba

Sayin Mehmet Veysi DORTBUDAK'a sitemimdir...

"İşte biz böyle duygusal ve çabuk inciniriz... Ancak sitemlerimizi de karşı ya bildirmekten de çekinmeyiz.
Bizde bu güzel olaya tesadüfen şahitlik ediyoruz...
Teşekkürler.

http://gencmakedonyalilar.net/index.php

Asil benim Mehmet`e sitemim var. Gencmakedonyalilar.net editoru olarak degil bir Turk olarak cevap veriyorum. Ne demek `sizler makedon oldugunuzu aldiginiz isimle tescillemissiniz`... Makedonya`da yasayan bir Turk olarak ve (size ozbe oz Turkuz diyen cocuklari yetistiren) emekli bir Turkce ogretmenin evladi olarak size guzelim Turkceyi anlamadiginizi utanarak soylemek mecburiyetindeyim. Amaciniz nedir bilmiyoruz?!... Aciklayalim: `Genc` sozu hangi dilde efendim? cografi ve milli kelimeleri karistirmissiniz; `Makedonyali` cografi sozu Makedon oldugumuzu mu ifade ediyor, bu makedonca bir kelime mi? Neden siz kendinizi guzelim anavatan Turkiye`de `..Manisa Aydinlar...` diye ifade etme zaruretini hissetiniz, bunu neden kendinize sormadiniz?
Siz hic www.gencmakedonyalilar.net sitesini ziyaret ettiniz mi? orada yazilar hangi dilde yazilir gordunuz mu?hangi konular islenir okudunuz mu? Yazarlarin ozgecmisine baktiniz mi? Saldirdiginiz Filiz Nezir su anda Turk Devlet Bakani danismani!
Bu sitede, TURKCE dusunulur, TURKCE yazilir, TURKCE konusulur, TURK bayragi dalgalanir, dilimizde de gonlumuzde..Cevabim da `Oz be Oz Turkuz`! ama anlayana... On yargili davrananlara son sozum; Makedonya`da Turkce mucadelesi veren bir genci incittiniz! Ama biz polemik yaratanlara, onumuze cikanlara ragmen bildigimiz yolda Milletimize hizmet etmeye devam edecegiz!

Bundan sonra bu konu hakkinda bir daha yazmayacagimi bildirir, saygilar sunarim.

Esfer Ali

Hiç yorum yok: